Rengøring, servicepakker og vask

Rengøring og rengøringsartikler 

Personalet står for rengøringen og skal arbejde med de skånsomme materialer, som er en del af servicepakken. Der bliver gjort rent efter behov ca. hver 14. dag. Med fokus på det aktive borgersyn inddrages du og dine pårørende i rengøringen.

Ønsker du yderligere rengøring, er du eller dine pårørende velkommen til selv at udføre dette eller betale et privat rengøringsfirma for ydelsen. Du sørger selv for pasning af blomster, oprydning og rengøring af skabe samt hovedrengøring. Du og dine pårørende inviteres til hovedrengøring en gang årligt. Pyntning af boligen til højtiderne og oprydning herefter sørger du eller dine pårørende selv for.

Læs mere om kommunes kvalitetstandarder på Ringkøbing-Skjern Kommunes hjemmeside.  

Vinduespudsning

Udvendig vinduespudsning er med i huslejen og foretages af privat rengøringsfirma. Indvendig vinduespudsning sørger du og dine pårørende selv for.

Tøjvask 

Fjordglimts personale maskinvasker og tørretumbler dit tøj på mindst 40 grader. Vi anbefaler, at der kun købes tøj, der kan maskinvaskes, da personalet ikke kan tilbyde at vaske dit tøj i hånden.

For at sikre korrekt uddeling af beboernes tøj og linned skal du eller dine pårørende sy bolignummer i tøjet. Numrene får du udleveret på Fjordglimt.

Servicepakker

Som beboer på Fjordglimt kan du vælge de servicepakker som kommunen tilbyder. Det er muligt at tilmelde sig to forskellige servicepakker.

Servicepakke A indeholder blandt andet klude, toiletrens, toiletpapir, køkkenruller, poser, elpærer m.m.
Servicepakke B indeholder blandt andet artikler til den personlige hygiejne såsom sæber, hårshampoo, lotion, tandbørster, tandpasta m.m.

Betaling til servicepakker trækkes i pensionen hver måned. Vælger du ikke servicepakkerne, skal du selv eller dine pårørende stå for indkøb af ovennævnte produkter, der lever op til kommunens krav.

Priser på servicepakker m.m, kan findes på http://www.rksk.dk/om-kommunen/budget--regnskab--takster/takster#collapse5